Välkommen som sponsor

Våra utställarplatser är slutsålda.

Infektionsveckan / Mikrobiologiskt Vårmöte är en årligen återkommande konferens som samlar cirka 5-700 deltagare från hela landet. Mötet arrangeras av de fem vetenskapliga föreningarna Svenska Infektionsläkarföreningen (SILF), Intresseföreningen för Infektionssköterskor (IFIS), Föreningen för Klinisk Mikrobiologi (FKM), Svensk Förening för Mikrobiologi (SFM) samt Riksföreningen för Mikrobiologi (RFM)

Konferensen kommer att arrangeras på Nya Karolinska i Solna, närmare bestämt på Aula Medica som erbjuder spektakulära lokaler för mötet. I utställningen som kommer ligga i stråken där deltagarna rör sig kommer även vetenskapliga posters samt förtäringen att finnas, vilket ger goda förutsättningar för möten mellan utställare och deltagare. På onsdagskvällen kommer ävenett postermingel arrangeras i utställningen.

Speakers Corner erbjuds till alla sponsorer och är en aktivtet som ska öka interaktion och kommunikation mellan deltagare och sponsorer. Idén bygger på att vi kommer erbjuda en plats i anslutning till utställningen där du som sponsor får möjlihet att under cirka 5 minuter ge en enkel  presentation för deltagarna under kaffepauserna i programmet. Varje paus kommer således innehålla tre slot-tider som bokas i mån av plats. Först till kvarn gäller och man bokar platsen i samband med sin anmälan till konferensen. Som huvudsponsor har du en förhandsreserverad tid för din presentation. 

Frukostseminarier

Vill ditt företag arrangera ett frukostseminarium i anslutning till det vetenskapliga programmet? Du anmäler intresse för detta i samband med att du bokar ditt paket. I avgiften ingår publicering av programinnehåll på vår hemsida, möjlighet för deltagaren att föranmäla sig till mötet, möjlighet att skicka program och information till deltagarna inför mötet samt en sms påminnelser strax före aktiviteten. Lokal och förtäring till mötet bokas och bekostas av dig som arrangör.

Kostnaden för att arrangera frukostseminarium är SEK 5000:- moms som faktureras separat i samband med konferensens start.

Vi kommer inom kort att öppna anmälan för sponsorer på den här sidan. Då kommer du kunna boka något av de ovanstående paketeten samt frukostseminarium och plats på Speakers Corner. Vi planerar även att arrangera en tipspromenad som du anmäler intresse för att vara en del av.

Antalet platser är begränsat så vi rekommenderar att boka så snart som möjigt. Om du inte har PO nummer eller motsvarande klart kan du ändå reservera din plats via anmälningssidan.

Behöver du ha budget, vetenskapligt program samt inbjudan skickat till dig kontakta Stefan Wengelin, Commee AB (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.)
Har du frågor eller vill diskutera med oss hittar du uppgifter under kontaktfliken i huvudmenyn.

Praktiska instruktioner

Här kan du ladda ner de praktiska instruktionerna som gäller utställningen>>

 Här hittar du planskissen över utställningen>>


Följ oss: #INFEKTIONMIKRO

logo    logo


© Infektionsveckan / Mikrobiologiskt vårmöte 2022